Som organitzadores d´esdeveniments i solucions audiovisuals

Sonorització i il.luminació

Disposem de tota mena de material per sonoritzar, il·luminar i enregistrar esdeveniments i activitats culturals.

Solucions audiovisuals

Posem a la teva disposició projectors i pantalles led, entre molts altres tipus de pantalles, així com serveis de realització, reproducció en continu (streaming) i videoconferència.

Traducció simultània

T’aportem el sistema d’infraroig digital Bosch per a la realització de traduccions simultànies amb cabines i servei d’interpretació.

Esdeveniments

T’oferim solucions tècniques integrals per als teus actes institucionals o d’empresa: sonorització, il·luminació, serveis audiovisuals, escenari, mobiliari, etc.

Arts escèniques i música

Fem possible la teva activitat cultural amb tota mena de serveis tècnics de sonorització, il·luminació, serveis audiovisuals, infraestructura, etc.

Estands

Et facilitem el disseny i la construcció del teu estand perquè siguis present en fires i esdeveniments sectorials.

Esdeveniments en línia

Et proposem la millor solució per al teu esdeveniment en línia o híbrid, amb serveis de reproducció en continu (streaming) i videoconferència.

Gestió de sales

Realitzem assistència tècnica en sonorització, il·luminació, vídeo i reproducció en continu (streaming). Gestionem de manera integral tota mena d’equipaments.

Instal·lacions

Estudiem i proposem la instal·lació de les millors solucions tècniques de sonorització, il·luminació i vídeo per a cada espai.